A

Haier HW120-B14979EUGS 

Výrobca: Haier

Práčka – s predným plnením, invertorový motor, rýchly program, displej, ovládanie mobilom a detská poistka, 1330 ot./min pri odstreďovaní, rozmery 59,5 × 85 × 60 cm (Š×V×H)

Celý popis

PREDĹŽENÁ ZÁRUKA ALLIANZ ASSISTANCE:

Quatro kalkulačka Vypočítajte si splátky pomocou Quatro kalkulačky

Našli ste lepšiu cenu? Pripravíme Vám špeciálnu ponuku

Napíšte nám

I-Pro Series 7

Práčky so sušičkou Haier I-Pro Series 7 boli vytvorené hlavne preto, aby vám umožnili dosiahnuť výsledky prania na profesionálnej úrovni v pohodlí vášho domova. S rozsiahlym zoznamom funkcií, ktoré vylepšujú výkon, bol tento rad tiež navrhnutý tak, aby znižoval hluk a spotrebu energie, šetril čas a dokonca vám umožňoval doladiť dĺžku cyklov. Z týchto dôvodov odporúčame Haier I-Pro Series 7 tým, ktorí hľadajú špičkové výsledky za kratší čas bez akýchkoľvek kompromisov.

Trieda A

Táto práčka so sušičkou je pri použití samostatného pracieho cyklu bez sušenia v triede A. V súlade s novým energetickým štítkom a v porovnaní s triedou G znižuje spotrebu až o 51 %, čo šetrí energiu, peniaze a rešpektuje životné prostredie.

Spoľahlivý, efektívny, jednoduchý – motor Direct Motion

Motory Direct Motion sú motory bez pásu, ktoré sú priamo pripojené k bubnu, čo výrazne znižuje hluk a vibrácie práčky so sušičkou, predlžuje jej životnosť a zároveň znižuje spotrebu energie a vody.

Bezdrôtové pripojenie k WiFi


Ovládanie práčky nebolo nikdy jednoduchšie. Môžete ju pohodlne ovládať pomocou inteligentnej aplikácie hOn, ktorá je ľahko dostupná pre Android aj iOS. Pomocou aplikácie je možné veľmi ľahko skontrolovať stav práčky, aj napriek tomu, že sa nachádzate v práci. Zistiť môžete tiež všetky potrebné údaje o spotrebe, či údržbe. Nechýba ani možnosť dokonalého nastavenia, ktoré vám odporučí prací prostriedok pre vašu náplň a mnoho ďalších tipov.

Podpora hlasových asistentov


Práčku HAIER je možné ovládať aj iba hlasom prostredníctvom hlasových asistentov – Amazon Alexa a Google Assistant. Hlasové ovládanie je dostupné v jazykoch ENG, ITA, FRA, ESP, GER, RUS.

Čistá práčka pre čisté prádlo

Praktický systém Smart Dual Spray je automatický systém čistenia vašej práčky so sušičkou, ktorý sa aktivuje na konci každého pracieho cyklu. Nielen, že zabezpečí hygienickejšie pranie bielizne, ale aj podporí dlhodobú životnosť práčky!

Čistá práčka so sušičkou znamená čisté prádlo

Exkluzívny materiál vnútri spotrebiča chráni citlivé miesta práčky so sušičkou. Antibakteriálna ochrana ABT sa stará o prevencii proti plesniam a baktériám v ohrozených oblastiach, ako je tesnenie dvierok, pranie bielizne je zase o niečo hygienickejšie.

Aj tie najjemnejšie materiály zostanú dlho ako nové

Bubon týchto práčok so sušičkou ťaží z povrchu navrhnutého tak, aby zaistil, že aj vaše najjemnejšie textílie zostanú v perfektnom stave, bez ohľadu na to, koľkokrát ich vyperiete. Špeciálne vankúšiky zaručia, že vaša bielizeň sa pri otáčaní bubna jemne skĺzne po povrchu a nikdy sa nezachytí a nepoškodí.

Osvetlený bubon pre väčší prehľad

Už žiadne hľadanie stratených ponožiek – vďaka praktickému vnútornému svetlu bubna vašej chytrej práčky so sušičkou môžete bielizeň ľahko vložiť a vybrať bez toho, aby ste niečo prehliadli.

Objemný bubon na veľkú kapacitu prania

Práčka HAIER s hĺbkou 60 cm sa zmestí do menších priestorov, ale aj napriek tomu pojme 12 kg bielizne.  Môžete prať viac bielizne naraz, a to vám ušetrí čas, ale aj energiu a vodu vďaka zníženiu počtu pracích cyklov.

Energetická trieda

Hĺbka (mm)

Šírka (mm)

Výška (mm)

Technické parametre

Typ voľne stojaci
 Konštrukcia práčky/sušičky
plnená spredu
Typ práčky práčka
 Hĺbka práčky
60 cm
 Hĺbka s presahom
70 cm
Šírka práčky 59.5 cm
Výška práčky 85 cm
Otváranie dverí ľavé
 Kapacita bielizne pre pranie
12 kg
 Index účinnosti prania
1.031
 Trieda hlučnosti
A
 Max. počet otáčok za minútu
1330 ot/min
 Trieda účinnosti odstreďovania
B
 Hlučnosť pri odstreďovaní
70 dB
 Energetická trieda 2021
A
 Vážená spotreba energie za 100 cyklov
44 kWh
 Vážená spotreba vody za cyklus
48 l
Úsporný spotrebič Áno
Čas trvania eko programu 3:58 hod.
Počet programov 13
Výpis programov Bavlna, Syntetika, Košile, Vlna, Jemné prádlo, Antialergenní péče, Osvěžení (Refresh), Dětské prádlo, Smart AI, Rychlý 15‘, Dálkové ovládání (Wifi), Odstředění, Bavlna 20 °C, ECO 40-60
 Špeciálne programy
Nastavení teploty praní, Nastavení otáček odstřeďování, i-time, Proti pomačkání,, Přídavné máchání, Odložený konec programu, Odstraňování skvrn, Dětský zámek
 Program pre alergikov
Áno
 Parná práčka
Nie
 Systém automatického dávkovania
Nie
 Displej
Áno
 Český panel
Nie
 Odložený štart
Áno
 Ukazovateľ zostatkového času
Áno
 Regulácia spotreby vody
množstevná automatika
 Ochrana proti úniku vody
Áno
 AquaStop
Nie
Záruka 24 mesiacov
 Rozšírená záruka SK
Haier 12 rokov záruka na motor
Rozšírená záruka značky Áno
 Prívodné a odpadové hadice v balení
Áno
 Úzka
Nie
 SMART
Áno
 Smart diagnostika
Áno
Farba biela
 Značka kvality dTest
Nie
Profesionálny výrobok Nie
 Vhodné pre kuchyne IKEA METÓD
Nie
Značky Haier
 Amazon Alexa
Áno
 Google Home
Áno
 Vlastný systém
Áno
Šírka výrobku 59.5 cm
Výška výrobku 85.0 cm
Hĺbka výrobku 60.0 cm
Hmotnosť výrobku 80.0 kg
Šírka výrobku 65.3 cm
Výška výrobku 89.0 cm
Hĺbka výrobku 71.4 cm
Hmotnosť výrobku 86.0 kg